Info om oppstart på AKS 2020

Vi ønsker alle barn som skal begynne på Aktivitetsskolen 2020/2021 velkommen til oss!

Vi gleder oss masse til å bli kjent med dere alle sammen.

Generell informasjon:

Barna begynner på AKS kl 13:00 mandag 17.08.20

Det er ikke mulig å kjøre inn til AKS/skolens område, barna må leveres/hentes ved bommen til skolen.

De første ukene vil bestå av "bli kjent" aktiviteter.

Vi serverer også mat, barna trenger ikke ekstra matpakke men drikkeflaske er fint.

I første omgang vil det være vi voksne som tilbereder maten og serverer den.

Barna får lov til å være med på planlegging og medvirkning til måltidene.

Alt av innhold og informasjon vil komme per mail/skolemelding.

Alle oppholder seg i samme rom, base og uteområdet utenom ved læringsstøttende aktiviteter eller andre grupper.

Onsdager er det leksehjelp, og de barna som går på AKS må sende en mail til oss om dere ønsker at barnet skal delta på dette.

Barna bruker sine egne garderober i AKS tiden, så evt. skift/regntøy må henge der.

Viktig at alle barn har med seg innesko.

Vi ønsker at man skal sende en SMS før AKS starter opp for dagen kl. 14:00 slik at vi slipper å bruke tiden vår til å ta tlf og svare på SMS når vi er med barna.

Tlf vil ikke bli besvart fra kl 14:00-16:00.

Ved krise kontakt baseleder.

Håper alle får en super fin oppstart! :)