Spennende besøk på Tiurleiken skole

4

På forhånd gledet vi oss veldig til besøket. Det er ikke hver dag vi får besøk av politikere på skolen vår. Skolebyråden ble først møtt med et kor fra 3a, 4b og 6a som sang Romsås-sangen for full hals. Det var tydelig at byråden, med følge, var mektig imponerte og satte pris på velkomstnummeret. 

Da sangen var ferdig fikk hun se 1b, 4a og 6b i aksjon med Fysiske læringsaktiviteter. Gjestene likte hva de så. Fysisk aktivitet skal i større grad inn i elevenes skolehverdag og metodikken vi bruker her på skolen, med faglig og fysisk tilnærming, ble møtt med stor interesse. Her ligger vi langt fremme sammenliknet med andre skoler.

 

Før gjestene tok turen videre til Bjøråsen skole tok de seg god tid til å snakke med lærere og elever. Elevene var nysgjerrige, stilte spørsmål, og svarte en egasjert Byrådsleder. 6. trinn lærte henne til og med en dans før hun takket for seg. Vi takker for besøket og ønsker dem alle hjertelig velkommen tilbake når de måtte ønske. Elevene lærer skolebyråden en dansFysiske læringsaktiviteterLærer, Ida Kristoffersen, forklarer aktiviteten